Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Plugin na czasowo zmienny tab

yacht

Rekomendowane odpowiedzi

• Marosking zmienił(a) tytuł na Plugin na czasowo zmienny tab
Opublikowano

Z tego co wiem to chyba plugin funny guilds dodaje taki tab z topkami, gildiami, informacjami gildii. 

EDIT:

Jeśli chodzi ci o zmienny to musisz napisać do kogoś, żeby napisał ci taki skrypt pod ten plugin.

Podobają Ci się moje wypowiedzi lub Ci pomogłem? Wystaw mi punkt reputacji!

Opublikowano
1 minutę temu, Yadomi napisał:

Z tego co wiem to chyba plugin funny guilds dodaje taki tab z topkami, gildiami, informacjami gildii

Jemu chodzi o to żeby na tabie przez dany czas wyświetlała się tylko top graczy, a po kilki sekundach/minutach zmieni się na top gildii.

@topic: Raczej jest to nie możliwe. Możesz napisać/zlecić komuś, aby stworzył dla ciebie taki plugin.

Opublikowano

Wersja 4.3.0 jako jedyna ma bezpośrednie wsparcie BungeeTabListPlus. Najlepiej pobrać sobie najnowszy build FG z https://ci.kacperduras.pl/job/FunnyGuilds/ i wgrać na serwer PlaceholderAPI, którego używa BungeeTabListPlus i FG dodaje do niego własne placeholdery (które są podane na górze pliku messages.yml)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...